Турнір на Кубок гірничо-екологічного факультету з футболу, присвячений пам’яті проф. Бакка М.Т.

З 13 по 15 травня 2013 року в рамках щорічних заходів, приурочених до Дня гірничо-екологічного факультету, на футбольному полі Житомирського державного технологічного університету проходив футбольний турнір на Кубок гірничо-екологічного факультету, присвячений пам’яті проф. Бакка М.Т. В турнірі приймали участь збірні команди усіх курсів і команда викладачів та випускників. До останнього туру тривала запекла і безкомпромісна боротьба, в якій хочеться відмітити команду першого курсу, яка під час турніру показала високий рівень підготовки і майстерності, пройшовши весь турнір без поразок.
Переможцями турніру на Кубок гірничо-екологічного факультету з футболу, присвячений пам’яті проф. Бакка М.Т., у 2013 році стала збірна команда І-го курсу у складі: Гвоздя Андрія, Сергійчука Володимира, Сальвука Василя, Панасюка Віктора, Коса Дмитра, Данилюка Миколи, Мосійчука Романа, Вольського Віктора і Анохіна Михайла. Переможці турніру були нагороджені перехідним кубком, медалями і грамотами.
Срібні нагороди виборола збірна команда ІІ-го курсу у складі: Муштука Андрія, Двораченка Сергія, Цимбалюка Романа, Желізко Романа, Моргуна Дмитра, Войтенка Максима, Карплюка Степана і Сахненка Андрія.
Бронзові нагороди виборола збірна команда IV-го курсу у складі: Ющенка Дмитра, Дорощука Андрія, Павленка Івана, Заплотинського Андрія, Лейваї Роберта, Якименко Ігоря, Ліснічука Віталія та Шимановського Яна.

Kubok GEFNagorody peremozhcyamZagalne fotoZbirna 1 kursu

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *