Візит до Університету науки і технології “Гірничо-металургійна Академія”

В рамках реалізації договору про співробітництво між ЖДТУ та Університетом науки і технології “Гірничо-металургійна Академія” м. Краків (Польща) протягом 14-21 червня 2013 р. група студентів ІІІ курсу гірничо-екологічного факультету під керівництвом викладачів Левицького В.Г., Махно А.М. та Карімбетової Н.П. відвідали в рамках навчально-ознайомчого візиту факультет гірництва і геоінженерії даного університету.

Під час візиту студенти мали можливість ознайомитися з особливостями навчання студентів гірничих спеціальностей в Польщі, відвідати лабораторії факультету гірництва і геоінженерії, поспілкуватися з викладачами та студентами.

Окрім цього, для студентів було організовано ряд екскурсій як за тематичним спрямуванням – до соляної копальні в м. Величка, так і загалом по визначним місцям – замку Вавель, меморіально-музейного комплексу «Аушвіц-Біркенау».

Реалізація даного заходу стала можливою за підтримки адміністрації гірничо-екологічного факультету та сприяння відділу міжнародних зв’язків ЖДТУ.

Адміністрація ГЕФ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *