Студенти ГЕФ прослухали цикл інтерактивних лекцій “Знай і дій”

До Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом, що відзначається у всьому світі щороку 1 грудня на гірничо-екологічному факультеті з 25 листопада по 3 грудня проводився цикл інтерактивних лекцій на тему “Знай та дій” за участю представників Всеукраїнської благодійної організації “АСЕТ”.

Благодійна організація “АСЕТ” працює більше 19 років у сфері профілактики ВІЛ/СНІДу і турботи про людей, які хворі на СНІД. Асет-Allianсe входить до Світової Організації Охорони Здоров’я – WHO, має підтримку UNICEF. Всеукраїнська благодійна організація “АСЕТ” є представництвом Міжнародної Благодійної Організації “АСЕТ” в Україні і входить до альянсу організацій у 30 країнах світу ACET International Alliance.

В Україні програма “АСЕТ” працює з 2003 року. Діяльність організацій в Україні дуже важлива, так як Україна займає 1 місце в Європі за швидкістю поширення ВІЛ і це є наслідком ризикової поведінки серед молоді. За цей час діяльність “АСЕТ” поширила свою роботу у 22 областях України, у тому числі і в Житомирській області.

Понад 250 студентів гірничо-екологічного факультету прослухали лекції, метою яких є популяризація здорового способу життя серед молоді та інформування про епідемію ВІЛ в Україні, а також правила, які зможуть їх вберегти від ВІЛ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *