Урочисте закриття 3-го екологічного лекторію “Екологія: вступ до фаху”

18 квітня 2014 року відбулось урочисте закриття 3-го екологічного лекторію “Екологія: вступ до фаху”, якій було створено за ініціативи кафедри екології та Управління освіти Житомирської міської ради в 2012 році.

Як підсумок роботи лекторію та за результатами тестування близько 90 учнів загальноосвітніх шкіл міста отримали сертифікати, які засвідчують їх участь у роботі лекторію. Аналіз результатів функціонування екологічного лекторію “Екологія: вступ до фаху” за попередні роки свідчить про підвищення якісних критеріїв оцінки знань учнів загальноосвітніх навчальних закладів з екології, формування мислення з екологічних проблем, розуміння проблемних ситуацій у сфері взаємодії суб’єктів господарювання з навколишнім природним середовищем.

З інформацією щодо вступу до ВНЗ у 2015 році виступила відповідальній секретар приймальної комісії ЖДТУ, к.т.н., доц. Остапчук Анна Анатоліївна. В урочистій атмосфері присутніх привітали: декан гірничо-екологічного факультету ЖДТУ к.т.н., доц. Котенко Володимир Володимирович; начальник науково-методичного центру управління освіти Житомирської міської ради Мяновська Тетяна Миколаївна; координатор екологічного лекторію, завідувач кафедри екології ЖДТУ д.с.-г.н., проф. Краснов Володимир Павлович.

Управління освіти житомирської міської ради висловило подяку Краснову Володимиру Павловичу та Корбут Марії Броніславівні за тісну співпрацю у справі екологічного виховання учнівської молоді та організації профільного навчання відповідно до напрямків діяльності кафедри екології.

Із заключним привітальним словом виступив декан гірничо-екологічного факультету Котенко Володимир Володимирович, який подякував присутнім за участь у роботі екологічного лекторію і побажав успіхів майбутнім абітурієнтам під час літньої вступної кампанії.

 

DSC_7055 DSC_7059  DSC_7076 DSC_7068   DSC_7083

12

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *