Всеукраїнська наукова конференція студентів, магістрів та аспірантів «Сталий розвиток екології в рамках Європейської інтеграції»

9 листопада 2017 року в Житомирському державному технологічному університеті була проведена Всеукраїнська наукова конференція студентів, магістрів та аспірантів «Сталий розвиток екології в рамках Європейської інтеграції». Організаторами конференції є кафедра екології гірничо-екологічного факультету Житомирського державного технологічного університету.

Урочистою промовою відкрив конференцію декан ГЕФ ЖДТУ Котенко В.В. Він привітав учасників конференції та побажав їм успіхів у навчанні та подальшій науковій роботі. Також з привітанням до учасників конференції звернувся завідувач кафедри екології Краснов В.П.

Конференція є традиційною і проходить щорічно у листопаді місяці на базі кафедри екології ЖДТУ. Цього року участь у конференції взяли студенти, магістри та аспіранти з 15 міст України. В загальному на конференцію було подано 116 тез, які розкривали проблеми екології, геотехнологій, проблеми природокористування. Постійними учасниками конференції є студенти та аспіранти з Рівного (Рівненський державний гуманітарний університет, Національний університет водного господарства та природокористування), Харкова (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна), Івано-Франківська (Інститут менеджменту та економіки «Галицька академія»), Одеси (Одеський державний екологічний університет), Дніпропетровська (Дніпропетровський національний університет). Всі вони представили дуже цікаві та змістовні доповіді. Доповіді на різні теми, сформовані у чотири секції, були присвячені проблемам довкілля, природокористування, природозбереження, збалансованому природокористуванню, збереженню біорізноманіття, сталому розвитку.

Зі збірником тез можна буде ознайомитись на сайті бібліотеки ЖДТУ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *