XIV Всеукраїнська наукова конференція студентів, магістрів та аспірантів «Сучасні проблеми екології»

15 березня 2018 року в Житомирському державному технологічному університеті була проведена XIV Всеукраїнська наукова конференція студентів, магістрів та аспірантів «Сучасні проблеми екології». Організаторами конференції є кафедра екології Житомирського державного технологічного університету, Житомирська обласна організація українського товариства охорони природи та Всеукраїнська екологічна ліга.

З привітанням до учасників конференції звернулись організатори конференції: перший проректор ЖДТУ Олійник О.В., декан гірничо-екологічного факультету Котенко В.В., завідувач кафедри екології Краснов В.П.

Конференція «Сучасні проблеми екології» є традиційною і проходить щорічно у березні місяці на базі гірничо-екологічного факультету ЖДТУ. Постійними учасниками конференції є студенти та аспіранти з Рівного (Рівненський державний гуманітарний університет, Національний університет водного господарства та природокористування), Харкова (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна), Одеси (Одеський державний екологічний університет), Дніпропетровська (Дніпропетровський національний університет). Доповіді на різні теми, сформовані у сім секцій, були присвячені проблемам довкілля, збалансованому природокористуванню, збереженню біорізноманіття, екологічній освіті. Всі доповіді були виконані на високому науковому рівні.

Урочисте нагородження провів декан гірничо-екологічного факультету Котенко Володимир Володимирович. У заключному слові він висловив подяку всім учасникам конференції і побажав їм натхнення та подальших наукових звершень.

 

3 думок про “XIV Всеукраїнська наукова конференція студентів, магістрів та аспірантів «Сучасні проблеми екології»”

  1. Дивна назва – студентів, магістрів і аспірантів.
    А що магістри – це не студенти?
    Назвали б студентів і аспірантів.

    1. відповідно до закону України “Про вищу освіту” аспіранти також вважаються студентами, які здобувають 3 ступінь вищої освіти, вони навчаються за окремими освітньою програмою і навчальним планом. То як краще: просто “студентів” чи “бакалаврів, магістрів і аспірантів”? 🙂

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *