ГЕФу – вісімнадцять!!!

11 травня гірничо-екологічний факультет відзначив своє 18-річчя. Тобто, наш факультет дістався до власного повноліття! За цей час ми навчились не лише гірництву та екології, але й створили цікавий світ, де багато захоплюючого: футбольні змагання, музика, мистецтво танцю та прекрасні пісні, веселі жарти…

Початок цього свята був нестандартним: величний іспанський танок у виконанні студенток факультету. Грації дівчат позаздрила б сама Кармен! Після занять в аудиторії №316 відбулись урочистості з нагоди повноліття ГЕФ. Всіх присутніх привітав декан гірничо-екологічного факультету Володимир Котенко, відзначивши важливі віхи розвитку факультету. А пишатись є чим: перемоги студентів в олімпіадах і конкурсах, спортивних змаганнях, різноманітних танцювальних та пісенних фестивалях, а також висока громадська активність студентського активу. Найкращі з них отримали нагороди до дня факультету.

Також привітали переможців цьогорічного футбольного турніру ім.проф.Бакка М.Т., який проводиться вже багато років. Кубок цього разу знову несподівано здобула команда викладачів та випускників факультету.

Гірничо-екологічний факультет – це новаторський факультет, де розпочинались різноманітні цікаві заходи, розвивались плідні наукові ідеї, де зароджувалось міжнародне співробітництво з гірниками та екологами Польщі, Німеччини, Італії, Іспанії, Туреччини та інших країн. Тепер наших фахівців знають не лише в межах Житомирської області (де вони вже очолюють багато гірничих підприємствам), але й в інших регіонах України та за кордоном. За словами першого проректора ЖДТУ проф. О.В.Олійник, у Туреччині, де нещодавно побувала делегація університету, про Україну знають небагато: Чорнобиль, Майдан, козаки та Житомир, як осередок гірництва в Україні поряд з Дніпром і Кривим Рогом. Тому майбутнє для ГЕФу – лише вперед, до нових успіхів!

На свято також завітали голови профспілкових організацій – студентської (пан С. Сич) і викладацької (пані І. Коцюба), які привітали всіх присутніх зі святом.

Спонсори з інтернет-магазину «La moda» вручили подарунки активним і успішним студентам.

Закінчилось дійство концертом. Тут були і пісні від переможців конкурсів, і танок «Це не твоя війна», і жарти від КВК університету «Тополиний пух». Мабуть, крім фахівців-інженерів дехто зможе позмагатись і на музичних конкурсах і навіть стати професійним актором. Таланти для цього у нашої молоді є!

Хочеться побажати студентам, викладачам, співробітникам та випускникам ГЕФу творчих успіхів, нових творчих злетів, наснаги, нових відкриттів та здобутків в усіх сферах, які служитимуть мирній Україні!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *