День народження гірничо-екологічного факультету

У травні гірничо-екологічний факультет гучно відсвяткував своє 19-річчя. З цієї нагоди було влаштовано багато різноманітних спортивних та культурних заходів за участю студентів, викладачів, випускників, друзів і партнерів факультету та університету.

Напередодні святкування був проведений футбольний турнір імені професора та засновника факультету Миколи Терентійовича Бакки. В турнірі взяли участь команди студентів факультету та команда випускників. Переможцями турніру стала команда випускників, яких привітали та нагородили подарунками депутат Житомирської міської ради Савицький Владислав, декан гірночо-екологічного факультету Котенко Володимир Володимирович, голова ППО студентів та аспірантів університету Сич Сергій.

За ініціативою гірничо-екологічного факультету 14 травня студенти та викладачі Житомирської політехніки разом з друзями з ТОВ “ЕКО МБ” та активістами і спортсменами міста провели екологічну акцію “Плогінг по-ГЕФовськи”. В результаті забігу було зібрано майже 10 мішків сміття. Це свідчить про доцільність те необхідність проведення екологічно спрямованих заходів, з метою залучення все більшої кількості людей до екологічно свідомого та здорового способу життя.

День напередодні святкового концерту провели під гаслом «CONTACT GEF». Студенти гірничо-екологічно факультету дарували свої теплі обійми всім охочим. Також, було проведено опитування студентів, викладачів Житомирської політехніки на розуміння «цікавої» термінології гірників та екологів. В результаті чого було встановлено, що студенти і викладачі університету люблять обійматися, а от «цікаві спеціальні» терміни навіть досвідчені студенти ГЕФ «трішечки плутають».

Заключним етапом святкування став феєричний концерт «Стаємо ближчими…З любов’ю, Ваш ГЕФ», який провели 16 травня в актовій залі університету неординарні та цікаві ведучі (Дмитренко Віталій, Кривошей Данило та Нановський Денис) . Під час святкового концерту свою творчість дарували: команда КВК університету «Тополіний пух», творчі колективи університету «Акорд» і «Гармонія», студенти гірничо-екологічного факультету, які представили свої вокальні та танцювальні подарунки. Також на святкування завітали молодші друзі факультету – вихованці з Потіївської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату. Виступ діток з чудовими танцями та піснями не залишив байдужим жодного глядача.

Дякуємо адміністрації університету, всім учасникам, друзям, студентам та викладачам гірничо-екологічного факультету за теплі емоції, подарунки та вітання!

З любов’ю, Ваш ГЕФ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *