Еразмус+: стажування викладачів ГЕФ в Німеччині

Впродовж 19.11-02.12.2017 викладачі гірничо-екологічного факультету, представники кафедр гірничого профілю: кафедра розробки родовищ корисних копалин ім. проф. Бакка М.Т. – доц. Кальчук С.В., доц. Хоменчук О.В., доц. Коробійчук В.В. та кафедри маркшейдерії – доц. Соболевський Р.В., доц. Іськов С.С., ст. вик. Мамрай В.В. пройшли двотижневе стажування на базі Інституту відкритих гірничих робіт, Технічного університету «Гірнича академія» м. Фрайберг (Німеччина). Даний захід відбувся в рамках реалізації в ЖДТУ проекту «Еразмус +/Мобільність».

Під час перебування представники ЖДТУ провели лекційні заняття, презентації для студентів магістрантів партнерського ВНЗ.
З метою розширення співробітництва було проведено зустріч із керівництвом Інституту маркшейдерської справи.

Також для викладачів було організовано низку візитів до лабораторій університету (лабораторія механіки грунтів та гірських порід, лабораторія води), на вугільний розріз компанії LEAG.

Було досягнуто домовленості щодо подачі заявки по аналогічному проекту на конкурс 2018 р., а також щодо співпраці в рамках програми DAAD, спільної розробки навчальної літератури.

На весні 2018 н.р. очікується візит викладачів університету партнеру до ЖДТУ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *