English Winter School 2018

10-12 січня 2018 року в Житомирському державному технологічному університеті працює Зимова школа англійської мови. Більше 100 учасників – школярів та студентів коледжів, училищ, інших навчальних закладів Житомира та області беруть участь у заході. Сьогодні не дивно, що університет технологічного профілю об’єднує шанувальників англійської мови, адже сучасний фахівець – це фахівець, який, крім професійних навичок, володіє ще й навичками спілкування іноземною мовою.

Протягом 3-х днів учасники займаються з   кваліфікованими вчителями-носіями мови та викладачами університету. Цікава та насичена програма, сповнена практики, дозволяє подолати мовний бар’єр, поспілкуватися в дружній атмосфері,  вивчати «живу» англійську та познайомитися з англійською мовою професійного спрямування, знайти нових друзів, доторкнутися до студентського життя.  Дякуємо нашим колегам – волонтерам Корпусу Миру США в Україні Мет’ю Фейхі та Крістін Єн Стал за підтримку та активну участь у заході.

Зимова школа англійської мови має своє продовження. Запрошуємо усіх бажаючих у Зимовий табір Winter English Camp 17 січня 2018 року з 9.00 до 17.00, ауд. 316, Житомирський державний технологічний університет. Участь у заході – безкоштовна. Реєстрація за телефонами: 093-549-96-57,  067-746-07-91.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *