Візит професора Франко Мілано з Університету м. Флоренція до ЖДТУ

ЖДТУ проводить активну міжнародну діяльність та має угоди з рядом університетів з різних країн світу. Одним із напрямків міжнародної співпраці є двохсторонній обмін досвідом між університетами, який проявляється у проведенні спільних наукових досліджень, здійсненні наукового та академічного обміну, до якого залучені також аспіранти і студенти.
24-30 травня 2013 року в рамках договору про науково-культурне співробітництво відбувся візит до ЖДТУ Франко Мілано, професора Університету м. Флоренція (Італія). Професор прочитав курс лекцій з дисципліни „Радіоекологія” для студентів спеціальності „Екологія, охорона навколишнього середовища та збалансоване природокористування” англійською мовою.
Крім того, під час візиту відбулася зустріч Ф. Мілано з учасниками проекту за програмою Темпус – “Безпека людини (охорона навколишнього середовища, контроль якості продуктів харчування, охорона здоров’я та соціальний захист) на територіях забруднених радіоактивними речовинами” від ЖДТУ. Учасники зустрічі обговорили майбутній план дій щодо розробки освітньої програми підготовки магістрів з радіоекології, яка могла б у майбутньому стати основою для укладання угод про подвійні дипломи.

milano

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *