2 тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з напряму «гірництво»

Наприкінці березня в місті Кривий Ріг проходив 2 тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з напряму «гірництво». Від гірничо-екологічного факультету було представлено 6 робіт із двох спеціальностей: «Відкрита розробка» та «Маркшейдерська справа».

Конкурс відбувався у форматі наукових доповідей її учасників. Студенти ГЕФу гідно представили свій факультет та університет незважаючи на жорсткі умови. Про це свідчать здобуті місця. Так студентка 4 курсу групи ГГ-22 Пархомчук Юлія Володимирівна здобула 2 місце зі спеціальності «Маркшейдерська справа» (науковий керівник – старший викладач кафедри маркшейдерії Ковалевич Людмила Анатоліївна), а студент 4 курсу групи РР- 41 Забродський Олександр Іванович здобув 3 місце зі спеціальності «Відкрита розробка» (науковий керівник старший викладач кафедри  розробки родовищ корисних копалин ім. проф. Бакка М.Т. Шамрай Володимир Ігорович). Студентів та їх керівників було нагороджено почесними грамотами. Крім того було відзначено доцента кафедри маркшейдерії Криворучка Андрія Олександровича, декана ГЕФ Котенка Володимира Володимировича, завідувача кафедри маркшейдерії Соболевського Руслана Вадимовича та  завідувача кафедри  розробки родовищ корисних копалин ім. проф. Бакка М.Т. Підвисоцького Віктора Тодосійовича за активну участь у проведенні конкурсу та відмінну підготовку студентів.

Після конкурсу для учасників було організовано екскурсію на Південний ГЗК, де вони ознайомились з першим найбільшим  підприємством в країнах пострадянського простору, збудованим для видобутку і збагачення залізистих магнетитових кварцитів з отриманням залізорудного концентрату та доменного агломерату.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *